• Follow us:
nlen
Koen Willemsen

Your IP Techniek contact

Koen Willemsen

koen.willemsen@iptechniek.com

Allround Productiemedewerker Kunststof

Den Bosch,
40 hour
Apply

Bedrijfsbeschrijving

Het bedrijf waar je komt te werken is een van de grootste spelers op het gebied van industriële kunststof apparatenbouw in Nederland. 

Functie-omschrijving

Wil jij als productiemedewerker jouw steentje bijdragen bij de productie van ventilatoren, afzuiginstallaties, luchtreiniging, kunststof tanks of leidingsystemen? Dan moet je snel verder lezen.
Voor een klant van ons uit regio ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar handige mensen met technisch inzicht die zich door willen ontwikkelen tot allround medewerker in de productie.
Als productiemedewerker ben je met ongeveer 25 collega’s van werkzaam in de ruim opgezette (schone) werkplaats. Om het vak te leren loop je eerst mee in de werkplaats met een ervaren kunststofbewerker, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat. Afhankelijk van ervaring helpen je collega’s je de kneepjes van het vak te leren door je te scholen in tekening lezen, materiaalkennis en verbindingstechnieken. In jouw functie ben je veel bezig met het samenstellen van alle voorkomende werkstukken. Daarnaast horen taken als lassen van kunststof, het onderhouden van gereedschappen en het uitschrijven van materiaalbonnen er natuurlijk ook bij. Het mooiste is dat je bij dit bedrijf echt een vak kunt gaan leren waar je trots op kan zijn. 

Functie-eisen

- Je hebt technische kennis en affiniteit met techniek;
- Je weet hoe je technische tekeningen moet lezen;
- Je bent leergierig en kan goed samenwerken. 

Arbeidsvoorwaarden

- Na een korte periode als uitzendkracht krijg je bij gebleken geschiktheid direct een contract bij de opdrachtgever;
- Je krijgt een prima salaris, 24 vakantiedagen en 6,5 adv dagen.

Selectieprocedure

Na jouw sollicitatie gaan wij je cv beoordelen en een telefonische intake inplannen. Indien er dan een wederzijdse klik is gaan wij een voorstel cv opstellen en deze delen bij onze opdrachtgever. Als deze net zo enthousiast is als ons gaan we een kennismakingsgesprek inplannen op locatie bij de opdrachtgever.

Apply

< Back to the overview