• Volg ons:
nlen

Over ons

IP Techniek maakt onderdeel uit van de IP Flexgroep. IP Flexgroep is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbedrijven. We werken in branches waar we zelf warm voor lopen: techniek en bouw. Deze focus is een bewuste keuze. Want wij geloven dat we zo echt meerwaarde kunnen bieden voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

We zijn eind jaren negentig gestart met IP Techniek, gericht op technische vakmensen. Inmiddels zijn daar IP Afbouw, IP Bouw, IP Schilders en OviGre-Jobs aan toegevoegd. In 2013 hebben we de IP Flexgroep uitgebreid met Trigon, voor het detacheren, werven en selecteren van software-, mechanische en bouwkundige engineers. Naast ons hoofdkantoor in Eindhoven, in het hart van Brainport, en een vestiging in ’s-Hertogenbosch, beschikken we ook over vestigingen in Istanbul (Turkije) en Cluij Napoca (Roemenië), dicht in de buurt van universiteiten en internationale bedrijven.

IP Techniek is aangesloten bij NBBU, de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en is SNA gecertificeerd.

Heb je interesse in de verschillende bedrijven van de IP Flexgroep? Bekijk dan eens de websites en social media kanalen.

IP Flexgroep
       

IP Schilders
   

IP Bouw
  

IP Afbouw
   

OviGré-Jobs
   

Ons team

We zijn betrokken, gedreven en geïnteresseerd in alle mensen waarmee we samenwerken. Kwaliteit van geleverd werk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze eigen manier van werken bemiddelen we vele vakmensen en mooie opdrachtgevers. We houden van ons vak en kennen het vak van onze kandidaten en opdrachtgevers. Daardoor regelen we het werk altijd net iets beter. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We staan voor je klaar! 

Koen Willemsen

Vestigingsleider Techniek

Email address: koen.willemsen@iptechniek.com
Phone number: +31(0)6-15194691

Sherbert Emelina

Accountmanager

Email address: sherbert.emelina@iptechniek.com
Phone number: +31(0)6-20089430

Djordy van de Ven

junior intercedent

Email address: djordy.vandeven@iptechniek.com
Phone number: +31(0)6 21482621

René Schoenmakers

Managing Partner

Email address: rene.schoenmakers@iplexgroep.com
Phone number: +31(0)6-10925089

Maybritt van Lieshout

Manager Backoffice

Email address: maybritt.vanlieshout@iptechniek.com
Phone number: +31(0)40-8200305

Silvie Aarts

Backoffice

Email address: silvie.aarts@ipflexgroep.com
Phone number: +31(0)40-8200305

Kris van Boxtel

Backoffice

Email address: kris.vanboxtel@ipflexgroep.com
Phone number: +31(0)40-8200305