• Volg ons:
nlen

Huisvesting

Omwonenden
Door de krapte op de arbeidsmarkt is er veel behoefte aan buitenlandse werknemers. Het is belangrijk dat onze uitzendkrachten een goede verblijfplaats hebben. Dit is een van de redenen waarom wij druk bezig zijn met het behalen van ons SNF certificaat zodat wij kunnen aantonen dat wij goede huisvesting bieden aan onze mensen. Onze locaties worden periodiek gecontroleerd om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij vinden het erg belangrijk om kennis te maken met u als naaste buur, dit proberen wij in de meeste gevallen persoonlijk te doen en daarnaast ontvangt u een flyer om het later nog eens rustig door te nemen. Mocht u de flyer nog niet ontvangen hebben, dan kunt u deze via de onderstaande link aanvragen en zorgen wij dat u deze alsnog ontvangt. U hoeft zich dus over eventuele overlast geen zorgen te maken, want wij zitten er bovenop.

Mocht u onverhoopt toch overlast ervaren, een tip willen delen of een klacht willen melden?
U kunt ten alle tijde (24/7) contact met ons opnemen via onze website of direct naar ons e-mailadres: huisvesting@ipflexgroep.com

Heeft u vragen/opmerkingen/suggesties over de huisvesting van onze arbeidsmigranten in uw buurt?
Wij helpen u graag via onze website, en proberen uw bericht binnen 48 uur te behandelen.

Huis verhuren
Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij constant op zoek naar geschikte huisvesting.
Heeft u een huis of appartement wat voor langere tijd leeg staat? Dan kunt u altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar huisvesting@ipflexgroep.com of tijdens kantoortijden te bellen naar onze huisvestingsmedewerkster Silvie Aarts +31 (0)40-820 0305. Ook voor vrijblijvende informatie kunt u hier terecht.